Shores Of Grace

Shores of Grace is een worship en missionaris ministry in Recife, Brazilië. De organisatie is opgezet door Nic and Rachael Billman en bestaat nu ongeveer 8 jaar. Hun focus ligt op het vrijzetten van degene die vastzitten in prostitutie en misbruik. Meeleven en samen op weg te gaan om deze mensen door een periode van herstel te helpen en begeleiden. In alles wat ze doen staat het laten zien van de liefde van onze Vader aan arme en gebroken mensen centraal. Een belangrijk onderdeel hiervan is mensen in hun kracht zetten en hun echte waarde te laten zien. Daarnaast richten ze zich op het onderwijzen en dienen van de Braziliaanse kerk. Het doel van het team is vader God te laten in alles wat ze doen. Of ze nu in een kerk de aanbidding leiden, op de straten in Brazilië lopen of naar de supermarkt gaan, ze willen laten zien wie God als onze vader is. Dit is de roeping die God op hun levens heeft geplaatst en ze geloven dat dit een roeping is voor de kerk en voor alle zonen en dochters van de levende God. Om een leven te leven van medeleven en kracht waar wonderen en genezing ons volgen waar we ook gaan, net als dit gebeurde bij Jezus.

AMOR-DO-PAI

In Brazilië is prostitutie legaal. Hoewel kinderprostitutie en mensenhandel illegaal zijn, zijn dit beide reële problemen die we dagelijks tegenkomen. Één van de dromen van deze ministry is om het einde van prostitutie in Brazilië te zien in onze generatie. De Amor do Pai ministry focust zich op het bereiken van deze zonen en dochters van God.

BETANIA

Vila Betânia is het opvanghuis voor meiden van 0 tot 18 jaar die gered zijn uit situaties van misbruik en nalatigheid. Dit huis is een plek van veiligheid en herstel waar ons team voortdurend zorgt voor een bemoedigende en liefdevolle omgeving.

IGREJA-NAS-RUAS

In Brazilië , leeft 18% van de kinderen op straat. Sommige 8 jarige meiden zitten nu al in de prostitutie terwijl andere in constant gevaar zijn van verkrachting of misbruik. Veel van de dakloze jongens van dezelfde leeftijd hebben al iemand vermoord op straat om aanzien te krijgen. Om de mensen op straat te bereiken gaan we naar parken en plekken waar groepen kinderen en volwassenen samenkomen. Vele van deze groep zijn drugs verslaafd.

COMUNIDADES

Met een hart voor het ontmoeten van gebroken mensen waar ze ook zijn om hen in contact te brengen met onze Vader, is het doel van deze ministry om de gedachte gang van armoede te doorbreken in elke sloppenwijk waar het evangelie wordt gedeeld.

I-35

i35 richt zich op community ontwikkeling en kerk planting. Vele mensen in de arme binnenlanden van Brazilië zijn op zoek naar een kans op een beter leven in de grote steden. i35 probeert een stabiele community te creëren door mensen te ondersteunen om zich te ontwikkelen op professioneel en praktisch vlak. Op deze manier hopen ze een gemeenschap vol leven en nieuwe kansen op te bouwen.